2-dagarskryssning: Bohuspärlor

Göteborg – Grebbestad

MED BUSSTRANSFER TILL GÖTEBORG

 

Under två dagar till sjöss kommer du att få uppleva Sveriges ”framsida” som vi stolta och kanske lite kaxiga kallar Västkusten och Bohuslän för, folkmyller på anrika Marstrand och den alltid lika trendiga Smögenbryggan, du får se kända platser längs kusten såsom de gamla fiskesamhällena Klädesholmen och Mollösund, vi glider genom den handgrävda Sotenkanalen, vi äter och dricker gott och vi lovar att du sover som prins och prinsessa i  Lysekilssängarna av märket Carpe Diem på Gullmarsstrand Hotell.

Att få kliva på en båt i Bohuslän som tar dig upp eller ner längs Sveriges västkust är en högvinst! Vacker natur, god mat och dryck, sång och skratt och mysiga människor, lika glada som dig att få uppleva detsamma. En dag till sjöss eller två, vi utlovar ett oförglömligt minne. 

INKLUDERAT

  • Busstransfer
  • Två dagars skärgårdskryssning
  • Boende på hotell
  • Halvpension med frukost och lunch
  • Guidningar ombord av kaptenen
  • Tillval: Middag

 

Pris: från 2 795 kr/p  

Välkommen ombord!

 

Skicka boknings- eller offertförfrågan

Dagsprogram

2-DAGARSKRYSSNING GÖTEBORG-GREBBESTAD

 

DAG 1 Göteborg – Marstrand – Lysekil/Fiskebäckskil

Precis som på vår 3-dagars kryssning blir vi serverade frukost när vi stiger ombord samtidigt som vi styr kosan mot vårt första stopp på klassisk mark, Marstrandsön. Här råder alltid sommarmyller att njuta av och har man raska ben hinner man med ett besök till Carlstens fästning. Efter lunchen kryssar vi vidare längs kobbar och skär och när vi passerat Viveca Lärns populära plats för Saltön, Grundsund, är vi framme vid vår nattahamn på Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil.

DAG 2 Lysekil/Fiskebäckskil – Smögen – Grebbestad

Mornade och mätta efter hotellets frukostbuffé fortsätter vi norrut mot granitens historiska platser. Vi passerar Bohus-Malmön, en av de platser som skeppade iväg granit över hela världen, innan vi når Smögenbryggan för lunch och tid för att strosa runt och köpa med en souvenir hem. Färden går vidare genom Sotenkanalen, förbi Hunnebostrand och genom Fjällbackas vackra skärgård innan vi mönstrar av i Grebbestad. Du hinner strosa runt en stund på Grebbe stads mysiga brygga innan bussen tar oss hem till vår slutdestination Göteborg.

Karta