Evenemang

Privata festligheter – det handlar om att få vara med om det bästa minnet och upplevelsen, anpassat just efter era önskemål. 

Kanske ni går i bröllopstankar? Älskar ni Västkustens och Bohusläns skärgård och vill göra något alldeles extra till 50-årskalaset? Är ni ett kompisgäng som brukar hitta på olika aktiviteter och söker någon aktivitet till havs? Kanske en skärgårdstur med olika strandhugg och aktiviteter kan vara nåt? Eller en skaldjurskryssning med musik ombord? 

Valet är ditt! Vi är lyhörda och vill skapa just det bästa för dig, din familj och dina vänner. Låt oss börja planera…

Välkomna ombord!

 

 

Skicka boknings- eller offertförfrågan

Skaldjurskryssning

Skaldjurskryssning

Ta med vännerna, familjen, kunderna eller företaget på skaldjurskryssning ombord på er egen skärgårdsbåt. Vi dukar upp med alla läckerheter man kan tänka sig och vi lovar att detta blir en fantastisk upplevelse.

Välj kryssning i Eskils kanal och Göteborgs södra skärgård, eller kanske ni föredrar norra skärgården, eller varför inte en tur till Vinga? Vi har även möjlighet att transportera ut er till någon av skärgårdens fina skärgårdsrestauranger för ett event där eller varför inte till Älvsborgs fästning. Om ni önkar enbart kräftor eller varför inte en Hummerfest så annordnar vi naturligtvis detta också.

Hur som helst, kontakta oss och berätta era tankar så skriver vi en offert.

 

 

Hummerkryssning med fiske

Hummerkryssning med fiske

Hummerkryssning med hummerfest ombord!

Från hummerpremiären och fram i hela oktober serverar vi hummerfest ombord, välkommen in i den varma salongen ombord på M/S Nya Skärgården och upplev en fantastisk atmosfär medans
ni kryssar i lugna vatten och äter hummer i alla tänkbara former.

När ni kliver ombord serveras ni Ostindiefararpunsch för att sen vara med på Hummerfiske. Vi drar upp tinan och hoppas på god fångst. Om fiskelycka står oss bi så auktionerar vi ut fångsten, pengarna skänks till välgörande ändamål. 

När ni kommer till bords får ni  avnjuta en hummersallad och hummersoppa  med champagne som förrätt. Som huvvudrätt serveras en halv hummer med tillbehör och en krispig Chablis. Efter maten bjuds ni
på dessert och kaffe samt ett välkylt dessertvin.

Pris: Från 995:- p/p

 

INKLUDERAT

  • Kryssning t/r
  • Hummerfiske med auktion
  • Sjörullad punsch à la 1733 med skeppsskorpa
  • Fyrarättersmeny
  • Dessert, kaffe, dessertvin

Dryckespaket säljes separat. 

Välkommen ombord, till sjöss & i land!

Bemärkelsedag

Bemärkelsedag

När det är dags för bemärkelsedag vad kan då vara bättre än att få fira den i skärgården?

Hos oss firar ni ombord på er egen skärgårdsbåt där ni och era gäster kan låta blicken vila på de förstklassiga omgivningarna vi passerar samtidigt som festen pågår. Personalens och fartygens charm och kvalitet ger dig och dina gäster den bästa upplevelsen av ert firande.

Skärgården är lika vacker varje dag, året runt och samtidigt som dagens huvudperson hyllas rör vi oss genom Göteborgs och/eller Bohusläns kobbar och skär.

Har ni ett förslag och en idé ni funderar på? Annars kan vi också ge dig ett förslag hur vi gör just er fest och bemärkelsedag speciell. Låt oss ge er och era närmaste ett minne för livet!

Fest

Skärgårdskryssning 18:00-22:00
Mousserande fördrink
Skaldjursplateau eller
3 rätters middag
Kaffe
Från 895:-

Bröllop

Bröllop

När du och din andra hälft väljer att manifestera er kärlek med giftermål är bara det bästa gott nog!

Därför är M/S Nya Skärgården den perfekta platsen för er bröllopsfest. Fartygets charm och prestanda förstärker era gästers upplevelse av er stora lycka. Modernt men med historiens vingslag i atmosfären. Känn närvaron av alla som
under fartygets 100-åriga historia valt att förgylla vardagen just här ombord på Svenska Västkustlinjens stolthet från 1915. Här finns g
ott om plats för måltid, samvaro, dans och vad du kan vilja fylla festen med. Under däck finns ett fullskaligt restaurangkök som garanterar er en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.

Dessutom, när ni och era gäster väljer att låta blicken vila på omgivningarna är synen förstklassig. Vi rör oss under er fest genom Göteborgs och/eller Bohusläns kobbar och skär.
Skärgården är varje dag lika vacker som igår och imorgon, helt enkelt evigt vacker. Lika evigt vacker som er kärlek.

Vi har ett flertal förslag hur vi gör just er fest oslagbar men är extremt lyhörda för era önskemål. Låt oss ge er och era närmaste ett minne för livet.

Bröllop

Skärgårdskryssning 16:00-01:00
Bröllopsskål med jordgubbar
Skaldjursplateau eller
3 rätters middag
Kaffe
Meny & Placeringskort
2 genomgångar med
bröllopskoordinator
Bröllopsannons i GP
Från 1195:-

Namngivning - Dop

Namngivning - Dop

Härmed döper jag dig...

Älskar du havet och har ett barn som ska namnges? Varför inte ha en namngivelse ombord på någon av våra vackra båtar? Vi erbjuder ett helhetspaket med officient eller präst, valfri meny och möjlighet att anordna musik och tal.

Hör av er om era önskemål så skriver vi en offert.

Minnesstund

Minnesstund

Strö askan för vinden...

Tillsammans med er begravningsentreprenör arrangerar vi en fin minnesstund för er ute till havs. Vi gör det bästa av det i sorgens tid men med en ton av medmänsklighet och glädje som hyllar alla minnen i en vacker inramning.

Berätta om era tankar och önskemål så skriver vi en offert.